Leden NVVCH zoeken

Hieronder vindt u alle hulpverleners welke lid zijn bij NVVCH. In het zoekveld kunt een hulpverlener zoeken op basis van onder andere beroep, de gewenste hulpverleningsvorm (denk bijvoorbeeld aan relatietherapie, pastoraat, ...), de naam van de hulpverlener, de praktijknaam, of de woonplaats.

 


« Terug naar kaart

Persoonsgegevens

Naam hulpverlener:
de Weerd - van Leeuwen
Praktijknaam:
ConPas
Adres:
ConPas Praktijk voor supervisie; individuele gezins- en relatietherapie
Landweg 325
3833 VK LEUSDEN
Telefoon:
033-4757525
E-mail:
anniedeweerd@conpas.nl
Website:
http://www.conpas.nl

Mijn persoonlijke stijl en werkwijze:

Kenmerken van mijn aanpak: betrokkenheid, ervaring en deskundigheid. Naast individuele therapie ben ik vooral ook gespecialiseerd in relatie- en gezinstherapie (ECP certificaat). Ik ben relatietherapeut EFT en rouwtherapeut. Deze verschillende benaderingen integreer ik in mijn aanpak en dit zorgt ervoor dat mijn cliënten op deskundige en veelzijdige wijze begeleid worden. LVSC erkend supervisor.

Mijn rol als christen-zijn in mijn werk:

Ik werk vanuit de christelijke visie en wereldbeeld. Ik verbind regelmatig mijn professionele hulp met pastorale zorg, een zorg die zich richt op de gehele mens en zijn zingeving. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring met gebedspastoraat.

Beroep

Gespecialiseerd individueel, gezins- en (EFT) relatietherapeut. LSR gecertificeerd rouwtherapeut. Supervisor LVSC gecertificeerd.

Beroepsvereniging

NAP, VCW, NVPA, RBNG, LSR, LVSC

AGB code:
090031529

Lidmaatschap

Lid

Bij een aspirant- of bijzonder lid is er geen vergoeding. Meer informatie over lidmaatschap