Leden NVVCH zoeken

Hieronder vindt u alle hulpverleners welke lid zijn bij NVVCH. In het zoekveld kunt een hulpverlener zoeken op basis van onder andere beroep, de gewenste hulpverleningsvorm (denk bijvoorbeeld aan relatietherapie, pastoraat, ...), de naam van de hulpverlener, de praktijknaam, of de woonplaats.

 


« Terug naar kaart

Persoonsgegevens

Naam hulpverlener:
Jacco Buijs
Praktijknaam:
Psychosociaal therapeut Jacco Buijs
Adres:
Psychosociaal therapeut Jacco Buijs
Piet Joubertstraat 3
7315AT APELDOORN
Telefoon:
06-36037889
E-mail:
jaccobuijs@gmail.com
Website:
http://www.jaccobuijs.nl
Twitter:
jaccobuijs
Linkedin:
https://www.linkedin.com/in/jacco-buijs-059a6941/

Mijn persoonlijke stijl en werkwijze:

Ik sluit gemakkelijk aan bij diverse doelgroepen en mensen ervaren dat mijn hulpverlening laagdrempelig is en betrokken. Ik probeer de mensen vooral sterk te laten reflecteren op hun gedrag en geef hen tussen de gesprekken door ook opdrachten mee om ze bewust te laten nadenken in welke situaties zij tegen dingen aanlopen en hoe ze kunnen "omdenken". Niet altijd praten en zitten, maar ook doen.

Mijn rol als christen-zijn in mijn werk:

Ik weet dat Jezus de grote Hulpverlener is en zie dat veel mensen juist zijn liefde niet ervaren. De uitdaging voor mij en voor de client is om de zorgen bij Hem te mogen brengen. Juist ook voor jongeren kan ik hierin veel bieden. Laagdrempelig de diepgang zoeken spreekt uiteindelijk iedereen aan. Iedereen zoekt ten diepste naar de " bestaansvraag". Ook jongeren!

Beroep

Psychosociaal therapeut/ Jongeren-Coach/ Relatietherapeut

HBO maatschappelijk werk

Beroepsvereniging

NFG

AGB code:
90-(0)57544