Leden NVVCH zoeken

Hieronder vindt u alle hulpverleners welke lid zijn bij NVVCH. In het zoekveld kunt een hulpverlener zoeken op basis van onder andere beroep, de gewenste hulpverleningsvorm (denk bijvoorbeeld aan relatietherapie, pastoraat, ...), de naam van de hulpverlener, de praktijknaam, of de woonplaats.

 


« Terug naar kaart

Persoonsgegevens

Naam hulpverlener:
Peter Hagen
Praktijknaam:
ZorgParaat
Adres:
ZorgParaat
Oude Beekbergerweg 100
7331 HT APELDOORN
Telefoon:
0611236385
E-mail:
info@zorgparaat.nl
Website:
http://zorgparaat.nl
Linkedin:
http://nl.linkedin.com/in/phagen1

Mijn persoonlijke stijl en werkwijze:

Mijn persoonlijke stijl en werkwijze kenmerkt zich door een gestructureerde en doelgerichte begeleiding. Waarin de belangrijkste kernwaarden zijn; betrouwbaar, actief en betrokken. Ik ben toegewijd en maak verbinding tussen theorie en praktijk. Het uitgangspunt is het begeleidingsplan waarin ik samen met de cliënt en ouders afspraken maak over wat hij of zij wil bereiken en op welke manier.

Mijn rol als christen-zijn in mijn werk:

Als christen in de hulpverlening probeer ik als het ware door de ogen van Jezus naar de mensen om mij heen te kijken. Daarin mag ik hoop bieden waar er wanhoop is en licht brengen waar het donker is. Ik vind het belangrijk dat mensen zichzelf kunnen zijn en hun eigen proces mogen volgen. Dat is volgens mij ook de manier waarop God met ons omgaat en zo wil ik dat ook graag toepassen in mijn werk.

Beroep

Autismespecialist voor jongeren in de leeftijd van 12-30 jaar

HBO SPH (sociaal pedagogische hulpverlening)

Beroepsvereniging

BPSW, SKJ geregistreerd

AGB code:
90060010