Leden NVVCH zoeken

Hieronder vindt u alle hulpverleners welke lid zijn bij NVVCH. In het zoekveld kunt een hulpverlener zoeken op basis van onder andere beroep, de gewenste hulpverleningsvorm (denk bijvoorbeeld aan relatietherapie, pastoraat, ...), de naam van de hulpverlener, de praktijknaam, of de woonplaats.

 


« Terug naar kaart

Persoonsgegevens

Naam hulpverlener:
Jezien Meijerink-Hessing
Praktijknaam:
PPPH
Adres:
PPPH
Binnenhof 5
7671 GN VRIEZENVEEN
Telefoon:
06-25301509
E-mail:
info@ppph.nl
Website:
http://www.ppph.nl

Mijn persoonlijke stijl en werkwijze:

Nadat er door de cliënt contact met mij is gezocht volgt er een intakegesprek. Aan de hand daarvan schrijf ik een behandelplan. Dat plan ga ik daarna vervolgens met de cliënt bespreken. Dan volgt de behandeling. Deze kan bestaan uit het toepassen van verschillende methodieken, afhankelijk van wat de cliënt nodig heeft. (zie site van PPPH) Er vindt een tussentijdse- en eindevaluatie plaats.

Mijn rol als christen-zijn in mijn werk:

Ik werk vanuit bijbels perspectief. Wanneer de cliënt in de vragenlijst aangeeft daar niets mee te willen, dan respecteer ik dat. Veelal komen cliënten juist naar PPPH toe omdat ze een hulpverlener hebben gezocht die juist vanuit bijbels perspectief behandeld. Tijdens de behandeling wordt er met instemming van de cliënt ook met de cliënt gebeden. Bijbelse principes worden toegepast bij PPPH.

Beroep

Psychosociaal/Pastoraal therapeut/Maatschappelijk werker

HBO maatschappelijk werk, Brandpunt Bijbel School

AGB code:
Praktijkcode 90-55991/Zorgverlener 90-047399