Leden NVVCH zoeken

Hieronder vindt u alle hulpverleners welke lid zijn bij NVVCH. In het zoekveld kunt een hulpverlener zoeken op basis van onder andere beroep, de gewenste hulpverleningsvorm (denk bijvoorbeeld aan relatietherapie, pastoraat, ...), de naam van de hulpverlener, de praktijknaam, of de woonplaats.

 


« Terug naar kaart

Persoonsgegevens

Naam hulpverlener:
Jaquelina Zandbergen-Sijtsma
Praktijknaam:
therapiepraktijkOpStap
Adres:
therapiepraktijkOpStap
de Feart 71 a
9247CL URETERP
Telefoon:
0617457833
E-mail:
tpopstap@gmail.com
Website:
http://www.therapiepraktijkopstap.nl

Mijn persoonlijke stijl en werkwijze:

Een veilige plek staat voorop om aan je diepste probleem te werken. Ik wil naast de cliënt komen staan en samen kijken wat helpend is om weer zelfstandig op stap te gaan. Daarbij vind ik het belangrijk om te kijken naar de cliënt als geheel en niet alleen naar de diagnoses. Ik word omschreven door cliënten als liefdevol, begripvol, transparant, eerlijk en duidelijk.

Mijn rol als christen-zijn in mijn werk:

Zoals Jezus kijkt naar mij, vol liefde en mededogen, zo wil ik kijken naar mijn medemens, ongeacht of deze wel/geen christen is. Het samen onderweg zijn om te worden zoals God hen bedoeld heeft. Ik mag daarvoor mijn gaven en talenten inzetten. Het geloof komt niet altijd ter sprake, dat is afhankelijk van de cliënt, het speelt onderliggend bij mij altijd een rol.

Beroep

systeemtherapeut psychosociaaltherapeut eft therapeut

HBO maatschappelijk werk, Systeemtherapeut EFT therapeut

AGB code:
94-017606