Leden NVVCH zoeken

Hieronder vindt u alle hulpverleners welke lid zijn bij NVVCH. In het zoekveld kunt een hulpverlener zoeken op basis van onder andere beroep, de gewenste hulpverleningsvorm (denk bijvoorbeeld aan relatietherapie, pastoraat, ...), de naam van de hulpverlener, de praktijknaam, of de woonplaats.

 


« Terug naar kaart

Persoonsgegevens

Naam hulpverlener:
Greta Kreuze
Praktijknaam:
De maatwerkcoach
Adres:
De maatwerkcoach
schoonderloostraat 82
3024 TX ROTTERDAM
Telefoon:
0640221594
E-mail:
demaatwerkcoach@gmail.com
Website:
http://www.demaatwerkcoach.nl

Mijn persoonlijke stijl en werkwijze:

Ik zie mezelf als intermediair tussen je levensvraag en de antwoorden daarop. Samen gaan we op weg om van vraag naar antwoord te komen op een manier die bij jouw past. Met oefeningen of huiswerk, creatief of wandelend, mediterend of biddend. Jij bent uniek en jouw proces ook en ik mag een stukje mee lopen waarbij ik je kan ondersteunen, adviseren, bemoedigingen zodat jij je bestemming kan vinden

Mijn rol als christen-zijn in mijn werk:

Na een lange, vaak pijnlijke zoektocht ben ik belijdend en actief christen met een brede kennis en belangstelling voor vele levensbeschouwelijke stromingen en filosofieën. Ik zal niemand veroordelen en iedereen kan met alles bij mij komen. Mijn doel is om samen te werken na een situatie waarbij je weer lekker in je vel zit, rust en vrede in je hoofd hebt en je ziel weer kan zingen.

Beroep

Levenscoach & verpleegkundige

HBO verpleegkunde, Verplegingwetenschap leraren opleiding Verpleegkunde