Leden NVVCH zoeken

Hieronder vindt u alle hulpverleners welke lid zijn bij NVVCH. In het zoekveld kunt een hulpverlener zoeken op basis van onder andere beroep, de gewenste hulpverleningsvorm (denk bijvoorbeeld aan relatietherapie, pastoraat, ...), de naam van de hulpverlener, de praktijknaam, of de woonplaats.

 


« Terug naar kaart

Persoonsgegevens

Naam hulpverlener:
Andrea Wesselius
Praktijknaam:
In Contact
Adres:
In Contact
Dr. Colijnlaan 5
3445 VL WOERDEN
Telefoon:
0640091188
E-mail:
andrea@echtincontact.nl
Website:
http://www.echtincontact.nl

Mijn persoonlijke stijl en werkwijze:

Het is mijn passie dat mensen groeien in het zichzelf beter leren kennen, dat kunnen vorm geven en instaat zijn om zinvolle relaties met anderen aan te gaan. Ik ben warm, betrokken, persoonlijk en de ander mag er zijn. Ik heb een frisse kijk op zaken en kom tot de kern. Met eerlijkheid, no-nonsense en humor ben ik instaat om mensen weer met nieuwe moed het leven in te laten stappen.

Mijn rol als christen-zijn in mijn werk:

God heeft jou uniek gemaakt of je nou blij bent met bepaalde delen of niet, dit is wie je bent. Samen gaan we kijken hoe jij jezelf vormt geeft en of dat in lijn is met wie je werkelijk bent. Je groeit in het accepteren van jezelf. Ik vind het prettig om mijn geloof te kunnen gebruiken in mijn werk. Anders- of niet-gelovigen zijn ook van harte welkom!

Beroep

Psychosociaal therapeut

HBO verpleegkunde, Post HBO Kempler Instituut Nederland Inschrijving NVAGT

AGB code:
90105032