Leden NVVCH zoeken

Hieronder vindt u alle hulpverleners welke lid zijn bij NVVCH. In het zoekveld kunt een hulpverlener zoeken op basis van onder andere beroep, de gewenste hulpverleningsvorm (denk bijvoorbeeld aan relatietherapie, pastoraat, ...), de naam van de hulpverlener, de praktijknaam, of de woonplaats.

 


« Terug naar kaart

Persoonsgegevens

Naam hulpverlener:
Aart Goedegebuur
Praktijknaam:
Aart Goedegebuur Relatiecoaching
Adres:
Sint Hubertus 81
6713JP EDE
Telefoon:
0630218935
E-mail:
info@aartgoedegebuur.nl

Mijn persoonlijke stijl en werkwijze:

Vanuit de EFT van Sue Johnson help ik stellen de liefde te herstellen, hervinden of een boost te geven. Mensen zien dezelfde feiten maar wel vanuit verschillende verwachtingen. Vanuit daar ontstaat een probleemsituatie. Samen met de stellen zoek ik uit hoe we die situatie(s) kunnen uitpluizen en vervolgens ook kunnen hanteren.

Mijn rol als christen-zijn in mijn werk:

Als christen weet ik dat veel invalshoeken binnen de coaching al in de Bijbel beschreven staan. Natuurlijk zijn er hedendaagse toelichtingen en kanttekeningen bij geschreven, maar de basisprincipes gelden ook vandaag de dag. Nu is het niet zo dat ik het geloof in mijn coaching laat terugkomen als een evangelisatie. Maar het is een onderbouwing van waarom de methodiek werkt zoals hij werkt.

Beroep

Relatiecoach

HBO maatschappelijk werk