Leden NVVCH zoeken

Hieronder vindt u alle hulpverleners welke lid zijn bij NVVCH. In het zoekveld kunt een hulpverlener zoeken op basis van onder andere beroep, de gewenste hulpverleningsvorm (denk bijvoorbeeld aan relatietherapie, pastoraat, ...), de naam van de hulpverlener, de praktijknaam, of de woonplaats.

 


« Terug naar kaart

Persoonsgegevens

Naam hulpverlener:
J.M. Zondag - de Schipper
Praktijknaam:
beeldend meer mens
Adres:
Paalbalk 12
6852GS HUISSEN
Telefoon:
0648778434
E-mail:
bmmens.jacquelinedeschipper@gmail.com
Website:
https://beeldendmeermens.nl/

Mijn persoonlijke stijl en werkwijze:

Bij de mens met dementie: wat raakt deze mens, van daaruit beeldend of reflectief aan het werk. Enkele kernwoorden: zich non-verbaal kunnen uiten, schoonheid, genieten, eigen regie. Zo enige acceptatie en rust. Bij een andere chronische ziekte: beeldend en reflecterend een veilige plek bieden om emoties te kunnen hanteren. Zo komen tot de acceptatie en rust van waaruit weer kan worden gebouwd.

Mijn rol als christen-zijn in mijn werk:

In de relatie met mijn Schepper wordt ik gevormd, ik weet me door Hem gekend. Zeker voor wie lijdt aan dementie is het belangrijk zich gekend te weten. Zo o.a. werkt mijn geloof door in mijn werkhouding. Is het geloof een belangrijke bron in het leven van de cliënt en lijkt het goed, zinvol, dit een plaats te geven in de therapie dan doe ik dit van harte.

Beroep

beeldend therapeut

HBO creatieve therapie, HBO Inrichtingswerk

AGB code:
90103108