Leden NVVCH zoeken

Hieronder vindt u alle hulpverleners welke lid zijn bij NVVCH. In het zoekveld kunt een hulpverlener zoeken op basis van onder andere beroep, de gewenste hulpverleningsvorm (denk bijvoorbeeld aan relatietherapie, pastoraat, ...), de naam van de hulpverlener, de praktijknaam, of de woonplaats.

 


« Terug naar kaart

Persoonsgegevens

Naam hulpverlener:
Tessa van Esseveld
Praktijknaam:
FAITH Coaching & Counseling
Adres:
Honingzwam 27
7324CC APELDOORN
Telefoon:
0657329419
E-mail:
Info@coachingpraktijkfaith.nl
Website:
http://Www.coachingpraktijkfaith.nl

Mijn persoonlijke stijl en werkwijze:

Mijn visie is, dat jij een eenheid bent van lichaam, ziel en geest. En een onderdeel van je omgeving. Daarom werk ik vanuit verschillende theorieën (intergratief). Ieder mens is uniek. Daarom stem ik de werkvormen af op jou, bv: wandelcoaching, muziek, schrijven, creatieve werkvormen of gewoon praten aan tafel. Ik sta naast jou niet boven jou. We bepalen de doelen dan ook samen.

Mijn rol als christen-zijn in mijn werk:

Verbinding met jou en met God zijn de uitgangspunten. We doen het samen met Hem. Qua inhoud is de bijbel leidend voor mij. Ik werk alleen aan doelen en met methoden, die bijbels zijn. Voor elk gesprek houd ik stille tijd en bid ik om Gods leiding.Tussen de gesprekken door bid ik voor jou en als je wilt, sluiten we elk gesprek af met gebed. Zo laten we ons leiden door Hem, Die jou het beste kent!

Beroep

Coach en counselor, orthopedagoog en groepsleider (en ik ben ook logopedist)

WO (ortho)pedagogiek, Daarnaast ook nog HBO logopedie BIG registratie basisregister En pastorale counseling CPC En veel cursussen.