Leden NVVCH zoeken

Hieronder vindt u alle hulpverleners welke lid zijn bij NVVCH. In het zoekveld kunt een hulpverlener zoeken op basis van onder andere beroep, de gewenste hulpverleningsvorm (denk bijvoorbeeld aan relatietherapie, pastoraat, ...), de naam van de hulpverlener, de praktijknaam, of de woonplaats.

 


« Terug naar kaart

Persoonsgegevens

Naam hulpverlener:
Marja Ploeg
Praktijknaam:
CompAct Therapie en Coaching
Adres:
Hoogstraat 80
4141 BD LEERDAM
Telefoon:
0651884733
E-mail:
marja@compacttherapie.nl
Website:
https://compacttherapie.nl
Linkedin:
http://linkedin.com/in/marjaploeg

Mijn persoonlijke stijl en werkwijze:

Als psychosociaal therapeut help ik bij diverse klachten, zoals laag zelfbeeld, stress en burn-out. Ik maak daarbij gebruik van diverse methodieken en vind het belangrijk om te kijken naar de toekomst. Wat heb je nodig om nu met je klachten om te gaan en je leven te leven zoals jij dat wilt. Je krijgt inzichten en leert vaardigheden voor meer veerkracht, zelfvertrouwen, rust en energie.

Mijn rol als christen-zijn in mijn werk:

Ik geloof in een liefdevolle God, die graag betrokken wil zijn bij ons leven en ons voor zijn plan in wil zetten. Hij wil ons een hoopvolle toekomst geven. Door het werk van Jezus is er herstel en heling mogelijk. Ik geloof dat een ieder uniek is, ongelooflijk waardevol en gewenst. Dit is de basis voor mij als persoon en voor mijn werk als therapeut.

Beroep

Psychosociaal Therapeut

HBO maatschappelijk werk, Post-HBO Eigen Kracht

Beroepsvereniging

NFG

AGB code:
90113325 (persoonlijk)