Leden NVVCH zoeken

Hieronder vindt u alle hulpverleners welke lid zijn bij NVVCH. In het zoekveld kunt een hulpverlener zoeken op basis van onder andere beroep, de gewenste hulpverleningsvorm (denk bijvoorbeeld aan relatietherapie, pastoraat, ...), de naam van de hulpverlener, de praktijknaam, of de woonplaats.

 


« Terug naar kaart

Persoonsgegevens

Naam hulpverlener:
Eline Hollebrandse
Praktijknaam:
2BeLoved
Adres:
Morlodestraat 28
4413 AR KRABBENDIJKE
Telefoon:
0643956116
E-mail:
eline@2beloved.nl
Website:
https://2beloved.nl/
Linkedin:
https://www.linkedin.com/in/eline-hollebrandse-53b07b187/

Mijn persoonlijke stijl en werkwijze:

Als ervaringsdeskundige (trauma) therapeut bied ik lichaamsgerichte traumabehandeling, psychosociale therapie en psychosociale hulpverlening. Ik werk vanuit compassie en oprechte aandacht. Vanuit mijn mens-zijn bied ik veiligheid en sta ik naast mensen. Samen gaan we op ontdekkingsreis naar knelpunten en (destructieve) overlevingsmechanismen om stap voor stap de weg te gaan van heling en herstel

Mijn rol als christen-zijn in mijn werk:

Mijn visie is dat ieder mens waardevol is, in de eerste plaats voor God. Tegen mij werd verteld dat ik uitbehandeld was en mijn toekomst was uitzichtloos, maar God had een plan met mij en heeft een plan met jou. Mijn missie is Jezus 'voetstappen drukken' vanuit bewogenheid met mensen. De bijbel is de leidraad in mijn leven en de basis van mijn hulpverlening, maar iedereen is welkom!

Beroep

Psychosociaal therapeut/ lichaamsgericht traumatherapeut/ ggz agoog

HBO SPH (sociaal pedagogische hulpverlening), Bachelor HBO Social Work en Certificaat GGZ Agoog Momenteel in opleiding tot lichaamsgericht traumatherapeut aan het ATMA Instituut te Amersfoort. Afronding D.V. juli 2023.

Beroepsvereniging

Registerplein, CAT

Lidmaatschap

gewoon lid

Bij een aspirant- of bijzonder lid is er geen vergoeding. Meer informatie over lidmaatschap